دانلود پاورپوینت درباره کشاورزی پایدار
پاورپوینت درباره کشاورزی پایدار پاورپوینت درباره کشاورزی پایدار در قالب پاورپوینت 39 اسلاید قابل ویرایش |
دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 1986 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 39 |
توضیحات:
پاورپوینت درباره کشاورزی پایدار در قالب پاورپوینت 39 اسلاید قابل ویرایش.
بخشی از متن :
•امروزه با افزایش تولید کشاورزی به جهت رفع نیازمندی های رو به رشد جمعیت در حال گسترش ، نگرانی در مورد آینده تامین غذا برای مردم مطرح گردیده است . آلودگی های آب ، خاک ، هوا و فرسایش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شیمیایی سبب گردیده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت های صنعتی برگردیم ...
•چکیده
•امروزه با افزایش تولید کشاورزی به جهت رفع نیازمندی های رو به رشد جمعیت در حال گسترش ، نگرانی در مورد آینده تامین غذا برای مردم مطرح گردیده است . آلودگی های آب ، خاک ، هوا و فرسایش خاک ، مقاومت آفات به سموم و گسترش کود شیمیایی سبب گردیده تا به جهت حفظ منابع به گذشته و کشت های صنعتی برگردیم . زراعتی که به هر صورت در عین پایین بودن بازده سلامتی آتی بشر را تضمین می کند . در این جا درصدد هستیم تا با اشاره به شیوه هایی نظیر دام- مرتع ، جنگل زراعی ، مبارزه بیولوژیک و استفاده از گیاهان تراریخته به جهت حفظ شرایط اکولوژیکی زمین گام های مثبتی را برای بهبود وضعیت کره خاکی برداریم .
•مقدمه:
•لغت پایدار برشرایط یکنواخت و با ثبات دلالت دارد . شرایط یکنواخت افق های دور دست را در بر می گیرد . عدم شناخت و اطلاعات کافی و فقدان تفاهم در مورد منابع ، آب و هوای جهان و تنوع آن ، تکنولوژی آینده ، نقش مردم در کشاورزی و رابطه کشاورزی با محیط باعث شده است که پیش گویی در رابطه با آینده کشاورزی مشکل باشد .
•کشاورزی پایدار نوعی کشاورزی است که در جهت منافع انسان بوده ، کارایی بیشتری در استفاده از منابع دارد و با محیط در توازن است . به عبارتی کشاورزی پایدار باید از نظر اکولوژیکی مناسب ، از نظر اقتصادی توجیه پذیر و از نظر اجتماعی مطلوب باشد .
و...
فهرست مطالب :
- چکیده
- مقدمه
- کشاورزی ارگانیک
- کنترل بیولوژیک
- زراعت همگام با پایداری
- تناوب
- از نظر پایداری تناوب دارای خصوصیات زیر است :
- نقش کشاورزی پایدار در مناطق روستایی
- منابع غذا
- محصولات کشاورزی
- کشت دریایی
- ذخایر غذایی جهان
- معیارهای مهیایی غذا
- تقاضای غذا
- محدودیت های تولید غذا
- نتیجه گیری